onsdag den 16. oktober 2013

Viborg

Viborg er min nye by.

Vi har siden begyndelsen af februar, haft planer om, at flytte tilbage til Jylland. Min mand havde nemlig fået tilbudt et skønt arbejde, som han havde lyst til.

Vi har tidligere boet i hhv. Ikast i 2 1/2 år og derefter 4 år i Aalborg. Vi flyttede så tilbage til København, vi nåede alligevel at bo der i 5 år, inden turen igen gik tilbage til dejlige Jylland.

Vi har haft mange planer, vi skulle tilbage til Aalborg, for der synes vi, vi havde det fantastisk og vi har stadig rigtig mange af vores tætte venner der. Men skæbnen ville det anderledes.

Min mand fik tilbud et arbejde fra 1 maj, et arbejde vi ikke kunne sige nej tak til, så i to måneder boede han i Viborg og jeg og vores børn boede i Kbh. Vi havde stadig planer om, at flytte tilbage til Aalborg og vi havde også fundet et fantastisk hus vi ville købe, men men, igen ville skæbnen det anderledes. I løbet af de to måneder min mand var her i Viborg, fik han tilbudt en kontrakt på to år, som vi selvfølgelig sagde ja til. Vi havde da også på det tidspunkt, fået mulighed til at være her nogle enkelte dag og jeg må ærligt indrømme, at det var helt fantastisk at være her. 
Jeg var dog lidt skeptisk fra start, men det hænger sammen med, at jeg kun har kørt gennem Viborg og aldrig rigtig stoppet op. Det er en smuk by, med vand, natur og en skønt midtby.

Vi har nu boet her i 4 1/2 mdr, vi har lejet den skønneste lejlighed med udsigt over Nørresø, byen 5 min herfra og ikke mindst, er her ikke langt til noget. 

Jeg føler mig som et meget privilegeret menneske.

Vi er alle meget glade for at bo her og det er jo det, der er det vigtigste i sidste ende...

I må alle have den skønneste solskins efterårsdag.

Knus Rikke


8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til Jylland, jeg håber, I bliver rigtig glade for at være her.
  Jeg bor i Aalborg men kommer en del i Viborg, og begge byer er skønne på hver deres måde - og så er der jo ikke så langt mellem dem

  SvarSlet
 2. Jamen, det er da dejligt for jer... Jeg tror kun jeg sådan rigtigt har været i Viborg en gang - Men der fik jeg også indtryk af at det var en meget hyggelig by

  SvarSlet
 3. Hjem er hvor hjertet er :-) og Viborg lyder da til at være et skønt sted. Det er en lækker udsigt I har fået jer. Go' aften *KNUS*

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtigt Gitte og jeg ved vi har fået hjertet med denne gang;-)

   Slet
 4. Det er så dejligt at læse Rikke, hurra altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Astrid. Vi er så taknemmelige og glade.

   Slet