onsdag den 18. april 2012

Hvordan går det?

Åhhh, jeg synes det er svært....

Svært at fortælle min omverden, om hvordan jeg har det. 

Jeg synes jo på mange punkter, jeg har et helt fantastisk liv, med alt hvad det kan tilbyde lige nu. Men min krop fortæller mig noget andet. Jeg har det sidst stykke tid haft det lidt underligt i min venstre arm og i fredags blev det helt tosset. Jeg fik den ondeste trykken for brystkassen og i mandags måtte jeg tage telefonen og ringe til min læge.

Jeg talte så med den sødeste læge og hun spurgte lidt ind til mig og så kom de tårer, der måske har presset sig på i noget tid, men ikke rigtigt har kunne komme frem. Men frem kom de og det lettede en hel del. Hun trykkede mig ved hjertet og ganske rigtigt, det er ømt som bare pokker. Hun ville så lige sikre sig, at der ikke var noget galt, så jeg blev sendt til rkg, hedder det det? Heldigvis er der ikke noget fysisk i vejen med mig. Men ondt i hjertet har jeg.

Hun anbefalede mig, at jeg skulle pleje mig selv, men det synes jeg jo jeg gør hele tiden. Jeg har accepteret, at butikken er lukket. Jeg har ikke savnet den et sekund. Jeg har accepteret, at kreativiteten er langt væk og ideerne ikke står i kø for at komme ud. Men der er åbenbart mere som tynger mit hjerte end jeg kan regne ud i hovedet, jeg ved jo så godt, at jeg, om nogen, ikke kan regne noget som helst ud. Mit liv har aldrig været strømlignet på den måde. 

Det jeg kan gøre nu, er så at vente til "tingene" ordner sig og mit hjerte kan åbne sig igen.

For hvis der er noget jeg elsker, så er det at åbne mit hjerte for alle jer smukke mennesker, som findes i denne fysiske verden.


Smuk dag til dig


Rikke18 kommentarer:

 1. kærlige tanker til dig!! Håber dit hjerte kommer sig...

  SvarSlet
 2. Åh søde Rikke........ Kæmpe knus til dig, fra en der ved hvor ondt det kan gøre når man ikke ved præcist hvorfor. Skønne kvinde!

  SvarSlet
 3. Åh, sikke da noget!

  Jeg håber, at du inden længe vil modtage "besked" fra kroppen om, hvad der er "galt", så du kan komme igang med healingen!

  De varmeste kram
  Christina

  SvarSlet
 4. Kære søde Rikke
  Jeg kender det, kun alt for godt.
  Du ringer endelig, hvis du har brug for at snakke;))
  Vi ses på fredag knus til dig.

  SvarSlet
 5. Årh Rikke da. De varmeste tanker og krammere herfra!!

  Kh

  SvarSlet
 6. Kære Søde Rikke.
  Du får et kram fra mig.. et kram fra en der forstår dig så udemærket godt.. pas på dig selv og smæk benene op.. Ring hvis du har lyst til at sludre.. Knus C

  SvarSlet
 7. Kære Rikke. Pas på dig selv, og giv dig tiden til at mærke efter hvad det er der tynger. Håber du kommer ud på den anden side snart! Kram

  SvarSlet
 8. Hej Rikke. Håber du kan passe endnu bedre på dig selv og få det bedre igen. Kram Gitte

  SvarSlet
 9. Hej Rikke
  Hvor er det synd for dig!! Håber at du snart finder lysten, harmonien og glæden ved livet frem igen. Hvor er det godt, at der nu er hjælp på vej. Let bliver det jo nok ikke - men en nødvendighed.
  Tænker på dig og føler med dig!
  Jeg er selv fuldstændig vild med yoga og især yoga nidra for at finde ro og prøve at få balance i livet... Har selv haft et svært år med sorgen over at have mistet min Far alt for tidligt. :(
  Knus Christel

  SvarSlet
 10. Sødeste Rikke!
  Jeg sender en masse positive tanker..håber de kan mærkes..
  Nu fik du sat lidt ord på, så plejer det stille og roligt at vende til noget bedre.
  Jeg er her nat og dag..hvis du får brug for mig.
  Kæmpe krammer!!
  Pernille

  SvarSlet