tirsdag den 6. december 2011

Erfaringer

Jeg laver normalt ikke et indlæg af denne karakter, men det er nok fordi jeg synes jeg sommetider er en klovn til tasterne. Jeg har så også dage, hvor det glider let og ubesværet.

Jeg har, som nogle af jer ved arbejdet med konceptet Karla's forbindelse i snart 2½ år, i den tid har jeg været ved at dø af mindreværd, været ved at vokse mig selv ud af skoene. Ja, jeg har været gennem hele følelses registret.

Jeg har, desværre, inde i mit hoved tendens til at synes, at alle andre er meget bedre end jeg, kan lave ting og sager, som er meget mere fantastiske, end det jeg laver.

Jeg var som i kan se i tidligere indlæg i Horsens i den weekend, der lige er gået. Her var jeg sammen med skønne skønne mennesker, alle kreative og skabende som jeg selv. Jeg fik her lidt, for ikke at sige det meget indsigt i, hvor langt jeg er kommet, hvor jeg egentlig er som skabende udøvende business kvinde. Det er jo i sig selv fantastisk og jeg er ikke bare stolt af mig selv, men er også meget mere klar i, hvor jeg skal arbejde mig hen.

Jeg kan mærke, at det bliver lettere og lettere at se frugten af mit arbejde. Her taler jeg om det indre arbejde, det usynlige arbejde. Jeg vil tillade mig, at sige, at nu er der ingen forskelsbehandling i forhold til mig selv.

Jeg har ingen grund til at føle det mindreværd og ingen grund til at være misundelig. Vi har alle vores udfordringer og alle vores kompetancer, det det hele handler om, er at vi hjælper, løfter og behandler hinanden med respekt og åbenhed.

Jeg ønsker dig en smuk og givende dag

Rikke

10 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg, som man kun kan blive glad af! Tak for det her på en lidt grå og trist tirsdag. Du har ganske rigtigt meget at være stolt af - og fedt at høre, at du også nu er klar over det selv :-)

  SvarSlet
 2. Det er så dejligt at læse at du ENDELIG kan se det vi andre har set så længe - du laver nogle fantastiske ting, unikke og helt uden sammenligning. Ønsker dig kun alt det bedste.
  Kram

  SvarSlet
 3. Du er afsindigt dygtig - og er én af dem jeg er stolt over at fortælle jeg samarbejder med!

  Gode og velfortjente tanker. Må jeg godt sige jeg er stolt af dig, uden det kommer til at lyde sært?
  KRAM fra Trine

  SvarSlet
 4. Du ved, jeg synes, du er fantastisk<3<3<3

  SvarSlet
 5. Superfedt at læse, Rikke. Sådan skal det være :-)

  SvarSlet
 6. Fint fint indlæg. Jeg ved lige hvad du mener og jeg glæder mig til at ankomme til der hvor du er :-)

  SvarSlet
 7. Rikke for sørensen da, hvordan kan du overhovedet være i tvivl?! Du er jo en sand magiker - det du får fremtryllet er intet mindre end FANTASTISK!!!


  kh

  SvarSlet
 8. Knus til dig.
  Jo flere gange man siger det højt eller skriver det, jo mere går det op for en selv.
  Og du har ret, du er en fantastisk kvinde og forretningskvinde.
  STORT kram til dig.

  SvarSlet
 9. Hvor er det fint beskrevet Rikke. Som de ovenstående lægger jeg mig fladt på maven i beundring og begejstring over dig og din virksomhed. Du er så stilsikker og selvom du har fingeren lige på pulsen, er du helt din egen (ja, hvad ved jeg om det, men det synes jeg altså;-)). Jeg er sikker på, at det du laver bærer videre. Godt du har fået mere klarhed over din situation - knæk og bræk....
  og knus

  SvarSlet
 10. Nemlig Rikke - Vi andre er vist ikke i tvivl - så det er godt at høre, at du heller ikke selv er det længere.

  Håber vi ses i næste uge.

  Kh. Mette

  SvarSlet